Våra tjänster

Smådjurskliniken

Veterinärerna på Ugglarps Gård välkomnar smådjur för modern, effektiv och individanpassad vård. Vi har välutrustad modern klinik och våra veterinärer är välutbildade och engagerade. Vi vet vikten av att erbjuda ett personligt bemötande och omhändertagande. Har du en hund eller katt som behöver vård? Välkommen till Ugglarps Gårds smådjursklinik!

Hästkliniken

Vi erbjuder allt inom modern hästsjukvård från sporthästmedicin, kirurgi, internmedicin, bilddiagnostik med digitalröntgen och MRI, till akutsjukvård och ambulatorisk service. Vi sätter din häst i centrum och ger dig som hästägare hög och personlig service. Vi grundar vår omsorg på empati och respekt för dig och din häst..

Friskvård

En veterinär är inte bara den man ska bege sig till när ett djur blir sjukt eller råkar ut för en olycka. Ännu viktigare är det faktiskt att se till sitt djurs friskvård – ge den sina vaccinationer, avmaska den, se över dess tänder, erbjuda den rätt typ av mat och tillräckligt med motion och stimulans. Vi veterinärer här på Ugglarps Gård hjälper dig att hitta ett lämpligt friskvårdsprogram för din håriga vän

Sjukvård

Ibland är förstås olyckan framme och då är vi redo att hjälpa er. Vi har laboratorium, röntgen ultraljud och magnetkamera till förfogande för att snabbt kunna ställa rätt diagnos och sätta in behandling.

Kirurgi

Behöver ditt djur opereras så finns det både erfarna och kunniga veterinärer här hos oss på Ugglarps Gård. Vi har moderna anpassade stallar för eftervården och övernattningar även för hund och katt.

Gödmanstorpsvägen 108
262 95 Ängelholm, Skåne

0431-290 80