Om Ugglarps Gård

Det finns många olika typer av djur man kan välja att lägga sin tid, möda och kärlek på – allt från stora hästar eller kor, till små katter eller kaniner. Olika människor har också olika stark relation till sina djur, men ett är säkert – har man valt att inkludera djur i sitt liv, så är man djurvän och vill bara deras väl och ve.

Många djur får man en personlig relation till, husdjur får ofta en viktig plats och roll i familjen och man gör allt för att det älskade djuret ska få leva ett långt, lyckligt och hälsosamt liv. Att kalla hunden människans bästa vän är på inga sätt en överdrift, men detsamma gäller egentligen alla husdjur.

God kontakt med veterinär är viktigt

Att ha en kompetent veterinär nära till hands är viktigt när man väljer att inkludera djur i sitt liv. Man ska veta precis var man ska vända sig för friskvård, sjukvård och akutvård – om olyckan är framme. Det finns många svåra val att göra när man är djurägare, för det kommer att komma en dag då ens älskade familjemedlem inte orkar längre. Våra husdjur är inte med oss genom hela livet och det är vårt ansvar att göra slutskedet smärtfritt och vackert, oasvett hur ont det gör oss. Din veterinär i Ängelholm hjälper dig med råd när du känner dig osäker.

Den som skaffar ett husdjur har mycket att ta ställning till. Man måste först och främst se till att den nya vännen får en grundlig kontroll hos veterinären, sina vaccineringar, maskmedel och annat mer specifikt för varje djurtyp. Detta är viktigt både för djurets skull, men också för er egen hälsa.

Gödmanstorpsvägen 108
262 95 Ängelholm, Skåne

0431-290 80